RATEONIUM

RATEONIUM | RATE.TRADE.INVEST



Rateonium is een zeer uitgebreid classificatiesysteem dat voor elke groep klanten kan worden aangepast, waardoor consumenten veel beter dan voorheen met de business kunnen communiceren. Het heeft een eenvoudig ontwerp met een basisalgoritme dat gebruikers in staat stelt beoordelingen te geven met relevantere inhoud. Een verscheidenheid aan talen in combinatie met universele partnerbedrijven helpen ervoor te zorgen dat het ecosysteem van Rateonium altijd divers en levendig zal zijn.

Rateonium verzamelt kwalitatieve en individuele consumentengegevens voor bedrijven, terwijl de respectieve consument tegelijkertijd wordt beloond met de Rateonium-valuta door middel van een geautomatiseerd algoritme. Rateonium biedt haar gebruikers een moderne aankoopervaring met een app die wordt aangedreven door metadata - vrij van manipulatie en misbruik van gegevens. We ondersteunen onze zakelijke klanten van Rateonium door moderne processen voor kwaliteits- en klantrelatiebeheer op lange termijn in het platform te implementeren.





Productgebaseerd platform en Blockchain wereldwijde servicerangschikking

Tarief - Handel - Investeer

Rateonium biedt het eerste wereldwijde, anonieme en interactieve systeem met vele voordelen voor gebruikers en partnerbedrijven.

PLATFORM
Rateonium biedt een gedecentraliseerd, anoniem en transparant platform met verschillende voordelen voor gemeenschappen, zakenpartners en investeerders

BEOORDELING
Gebruikers beoordelen bedrijfsproducten en -diensten en delen hun meningen met de gemeenschap. Van tevoren ontvangt de gebruiker een equivalent aantal RTO-tokens.

PRESENTATIE
Partnerbedrijven krijgen kwalitatieve beoordelingen van klanten. De verzamelde informatie biedt hen het volgende niveau van kwaliteitsbeheer en bedrijfsuitbreiding.

MARKETING
De Rateonium-community biedt nieuwe marketingkanalen aan het bedrijf, die gerelateerd zijn aan hun bedrijfsprestaties. Het klantbeoordelingssysteem biedt transparantie, acquisitie en klantrelatiebeheer.

GIFT
Gebruikers kunnen hun RTO's bij onze partnerbedrijven ruilen voor individuele product- en serviceverbeteringen. Klanten worden dus beloond voor het delen van hun mening.

HANDEL
De gebruiker heeft de mogelijkheid om het RTO-token dat hij in RTC heeft verkregen te wijzigen. Trading RTC-valuta's worden geregistreerd op het grootste cryptocurrency valuta-uitwisselingsplatform.

VOORDELEN VAN HET RATEONIUM SYSTEEM DE APP



Het App-systeem is gebaseerd op de Blockchain-technologie van het RATEONIUM-netwerk en biedt het hoogste gebruikerscomfort in combinatie met meerlaagse functionaliteit

De Rateonium-app vormt de kern van het innovatieve beoordelingssysteem. Het bevat alle functies zoals de classificatie van bedrijven of de Around Me-functie. Om de geplande groei door Rateonium niet tegen te gaan, is de toepassing beschikbaar als gratis download voor elke toekomstige gebruiker.

Nadat de gebruiker zijn account heeft aangemaakt en de persoonlijke gegevens zijn versleuteld met het RATE-SAFE-proces, heeft de gebruiker toegang tot alle toepassingsgebieden van de app.

Dit stelt hem in staat recensies van restaurants in de buurt te bekijken en deze als nuttig te markeren of zelf beoordelingen van een gepercipieerde service te schrijven.

Bovendien kan elke gebruiker zijn huidige Rateonium-tokenbalans in de geïntegreerde Rateonium-portemonnee controleren en vergelijken welke beloningen momenteel kunnen worden ingewisseld.

Om de dagelijkse beoordeling-beweging te verhogen, zien gebruikers ook hun beoordelingsrang in vergelijking met andere gebruikers. Natuurlijk worden de corresponderende namen gecodeerd door hun unieke nummer en zullen alleen worden bekendgemaakt op verzoek van de gebruiker. Transacties tussen gebruikers zijn ook mogelijk. Een speciale functie is de Rateonium-donatiefunctie. Sociale projecten hebben de mogelijkheid om in de zoekopdracht te worden vermeld als een actueel donatieproject. Zo heeft elke gebruiker de mogelijkheid om Rateonium over te zetten naar het overeenkomstige project en om het project te ondersteunen.

Token



Roadmap




Voor meer informatie
WEBSITE || WHITEPAPER || REDDIT || TWITTER || TELEGRAM

Eth: 0xA35213de7bdaBE7C3718F570b3B33727A2eC79c5

Comments

Popular posts from this blog

ONIZ

ASOBI COIN

BITHEMOTH